Naamslingers

Naamslingers zijn een origineel cadeau voor een geboorte

Al jaren maak ik originele naamslingers op maat als originele cadeautjes. Mensen bestellen ze bij mij voor hun eigen kindje, of voor iemand die ze kennen. Zo’n naamslinger op maat kan ik voor je maken in elke kleur die maar wenst, en met allerlei verschillende soorten patroontjes. Zelf ben ik het meest fan van simpele patronen zoals stippen, sterren en streepjes. Deze zijn lekker basic en heel gemakkelijk met elkaar te combineren voor een super speels effect. Daarom maak ik het grootste deel van mijn naamslingers en standaard feestslingers met deze basic patronen. Als je iets anders in gedachten had dan kun je me dan natuurlijk ook gewoon vragen. Ik maak namelijk al mijn artikelen op maat, dus kan jouw product precies zo maken als jij dat graag wilt.

 

 

Meer info

 

Naamslingers in plaats van een geboortebord

Het grootste deel van de bestellingen voor naamslingers zijn van mensen die ze cadeau willen doen aan vrienden of familie die net een kleintje hebben gekregen. Maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen om zelf voor het raam te hangen als je kindje eenmaal geboren is. De enige voorwaarde daarvoor is dat je van tevoren weet of het een jongen of meisje wordt (en wat dus de naam wordt) en dat je hem tijdig bestelt. Want doordat het maatwerk producten zijn zit er wel een levertijd op en als je kindje onverhoopt wat eerder wordt geboren wil je die naamslingers of geboortevlag wel vast in huis hebben natuurlijk. Ik raad je dan ook aan deze items op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat je ze in huis hebt als je kindje wordt geboren.

 

Neem contact op

 

Geboortepakketten met stoffen items op maat

Je kunt in mijn webshop allerlei losse items bestellen, zoals bovengenoemde naamslingers, zo’n geboortevlak en een geboorteshirt, maar ook complete geboortepakketten. Deze zijn er in drie verschillende varianten, en elk pakket heeft zijn eigen samenstelling en prijs. Het fijne aan deze pakketten is dat ze meerdere op maat gemaakte items bevatten, maar dan goedkoper dan wanneer je ze los zou bestellen. Je bespaart dus geld als je ze samen in zo’n pakket bestelt. Twijfel je dus of je meerdere items wilt bestellen omdat het misschien wat aan de dure kant wordt? Kijk dan vooral even in de categorie met complete geboortepakketten, want misschien zit daar wel precies de combinatie aan items tussen die jij graag wilde bestellen voor je kindje!

 

Meer info

 

© 2016 - 2024 Naamvlag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel