Geboortevlag

Een geboortevlag: Super vrolijk en origineel

Verwachten jij en je partner binnenkort een kindje en zijn jullie daarvoor op zoek naar een origineel geboortebord? Denk dan eens aan een geboortevlag op maat, dat is weer eens wat anders! Deze steek je in een vlaggenhouder op de buitenmuur, en zo ziet iedereen dat jullie kleintje is geboren. In mijn webshop vind je diverse opties voor zo’n originele geboortevlag op maat. Ik maak in mijn atelier namelijk allerlei items voor kinderen op maat. Dit zijn veelal items met een naam erop (zoals de naamslingers, geboortevlaggen en geboorteshirts), maar ook basic items zoals de standaard vlaggenlijnen en wimpels. Deze kun je overigens ook bestellen met een andere tekst erop dan de naam van je kindje, zoals ‘feest’ of ‘hoera’. Het is maar net wat je zelf het leukst vindt.
 

Meer info

 

Een geboortevlag in jouw favoriete kleuren

Doordat ik alle items uit mijn webshop volledig op maat maak kun je zelf kiezen welke kleuren jouw geboortevlak of geboorteslinger krijgt. Je kunt zelfs de patroontjes zelf uitzoeken. Ben je net als ik dol op ruitjes of sterretjes? Leuk! Maar ik heb ook leuke bloemenprints, streepjes en andere patroontjes op voorraad waar je uit kunt kiezen. Ik kan je ook advies geven als je zelf niet zo goed weet welke combinatie van kleuren en printjes het mooist is. Of ik kan je verrassen met een mooie exemplaar als je echt geen idee hebt wat je wilt, alles is mogelijk! En heb je zelf een mooi stofje liggen dat dierbaar voor je is? Dan kun je dit naar me opsturen zodat ik het kan verwerken in een mooi item met de naam van je kindje, of een set neutrale feestslingers voor alle gelegenheden natuurlijk. 
 

Neem contact op

 

Unieke geboorteproducten op maat gemaakt

Ik begon al jaren geleden met het maken van naamslingers voor mensen die ik kende. Door de jaren heen is deze business flink gegroeid en heb ik daar steeds nieuwe items aan toegevoegd, zoals de geboortevlag. Ook deze was meteen razend populair, en inmiddels hebben er al heel wat van mijn vlaggen door het hele land gehangen. En niet alleen zijn deze leuk tijdens de geboorte, je kunt ze natuurlijk bewaren en elk jaar opnieuw ophangen als je kind jarig is. Dit ziet er van buitenaf af super gezellig uit, en het is meteen duidelijk waar het feestje is. Zo’n geboortevlak op maat kun je dus niet alleen na de geboorte gebruiken, maar je kunt er nog jarenlang plezier van hebben. 

 

Meer info

 

© 2016 - 2024 Naamvlag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel