Feestslingers

Originele feestslingers op maat gemaakt

Welkom in mijn webshop voor allerlei soorten feestslingers op maat. Jaren geleden begon ik met het maken van naamslingers voor mensen uit mijn omgeving, en deze sloegen zo goed aan dat ik het aanbod inmiddels flink heb uitgebreid. Inmiddels maak ik veel verschillende items op maat, waarvan het grootste deel items met een naam of andere tekst zijn, zoals feestslingers, geboortevlaggen en shirtjes voor kinderen. Al deze items worden speciaal voor jou op maat gemaakt, en dus kan ik ze precies maken zoals jij ze wilt hebben, in een kleur en met een printje naar keuze. Ik heb een kast boordevol met leuke stofjes, en aan de hand van foto’s kun je kiezen welke je het mooist vindt. 
 

Meer info


Feestslingers voor een geboorte of verjaardag

De belangrijkste reden dat mensen in mijn webshop feestslingers op maat bestellen is dat ze binnenkort een kindje verwachten. Ze willen deze slinger dan met de naam van het kindje hebben zodat ze deze voor het raam kunnen hangen wanneer het kindje eenmaal geboren is. Super origineel natuurlijk, en weer eens wat anders dan een standaard geboortebord van hout. Het feit dat je dit soort slingers bij mij op maat kunt bestellen in elke kleur, print en zelfs vorm naar keuze maakt dat steeds meer mensen hun weg vinden naar mijn webshop. Je kunt bij mij namelijk kiezen uit allerlei verschillende soorten feestslingers. De stoffen mini vlaggetjes bijvoorbeeld, met of zonder letters, of de geborduurde slingers. De tweede betreft letters of vormpjes naar keuze met een geborduurde afwerking aan de zijkant, heel mooi! En als je gewoon een kleinigheidje zoekt om als decoratie te gebruiken dan zijn de verticale mini vlaggetjes wellicht iets voor jou. 
 

Neem contact op

 


Budget feestslingers met naam

Wil je liever wat minder geld uitgeven dan kun je ook kiezen voor de budget naamslingers op maat. Deze slingers hebben een standaard formaat en bestaan ook uit standaard kleuren en printjes. Je hebt dus minder keuze, maar betaalt ook minder. Deze budget slingers kun je zowel met als zonder letters bestellen, waarbij beide opties goedkoper zijn dan wanneer je helemaal zelf alle stofjes zou uitzoeken. Een fijne optie dus voor mensen die heel graag een naam- of tekstslinger op maat willen bestellen maar dit aan de dure kant vinden. Het is en blijft maatwerk, en dat mag wat kosten, maar deze budget slingers zijn wel betaalbaarder dan de andere opties. En als je meerdere items wilt bestellen dan is het goed om te weten dat ik ook complete geboortepakketten aanbied met diverse items erin. Deze pakketten zijn ook voordeliger dan wanneer je al deze items los zou bestellen.

 

Meer info

 

 

© 2016 - 2024 Naamvlag | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel